Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Petra van der Linden

Tijdens de laatste jaren in mijn baan als teamleider in de ouderenzorg, kwam ik erachter dat ik niet meer de juiste persoon was voor de zakelijkheid en alle (administratieve) keurmerken die de kwaliteit van zorg moesten aantonen. Het gemis aan menselijke interactie met de bewoners van het verpleeghuis hebben mij in 2019 doen besluiten het roer rigoureus om te gooien.

Ik ben vervolgens gestart als zelfstandig ondernemer in de zorg en run op dit moment een kleinschalige dagbesteding en ambulante begeleiding aan mensen met dementie in Maastricht. In het voorjaar van 2022 ben ik in contact gekomen met Het Andere Wonen. Kleinschaligheid, eigen regie en persoonlijk contact hebben mij doen besluiten het avontuur in Brunssum aan te gaan.

Wie ben ik:
Ik ben Petra van der Linden en ben 30 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Ik ben gehuwd met Robert en samen hebben we drie, inmiddels jong volwassen zonen. Samen met Robert zal ik in Brunssum komen wonen.

Robert heeft geen zorgachtergrond, maar is wel heel technisch. U zult hem vast wel tegenkomen als er ergens een onderhoudsklusje te doen is.

Het Andere Wonen Brunssum

Binnen Het Andere Wonen Brunssum willen we in gemoedelijke sfeer met u samenwonen. We willen “de zorg” niet als uitgangspunt nemen, maar zorg verlenen als ondersteuning om uw zelfredzaamheid en eigen regie te behouden. Hierbij gaan we uit van mogelijkheden en niet van beperkingen.

Wonen in uw eigen omgeving met behoud van lokale tradities en gewoontes. Een plek waar meedoen belangrijk is en we dit stimuleren.

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

“Wij zijn gedreven om onze passie binnen deze bijzondere vorm van wonen en zorg met elkaar te delen.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Brunssum?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.